Boka Lokal


Välkommen till Lögdö Bruk, sedan den 1 januari 2015, är det vi, Lögdö Bruk Intresseförening, som har hand om uthyrning av lokalerna här. Vi har förhoppningen att detta ska leda till att fler väljer att använda sig av lokalerna på bruket. Föreningens ambition är såklart att ni ska vara nöjd med Ert besök hos oss. Är det något som ni tycker att vi har misslyckats med, eller tycker att vi kan förbättra, vill vi gärna veta detta. (kom ihåg att vi som jobbar med bruket, gör detta på våran fritid, vilket innebär att vi ibland kan vara lite svårare att få tag på).

Det finns Wi-fi på bruket som ingår i hyran, instruktioner finns på plats.

Uthyrning till personer som är under 25 år tillåts ej.

Den som hyr lokalen blir ersättningsskyldig vid ev skador och är ansvarig för att lokalen städas och åter möbleras som den var när ni kom.
Vid undermålig städning och/eller skador faktureras den som hyrt lokalen.

Då lokalerna ägs och förvaltas av Timrå kommun, gäller deras drogpolicy.
” I lokaler upplåtna av Kultur och tekniknämnden råder förbud att konsumera, sälja eller ge bort alkohol och tobak. Undantag från förbud gäller vid långtidsuthyrning där hyresgäst kan ansöka om serveringstillstånd hos alkoholhandläggare i kommunen. Dispens kan även sökas vid enstaka uthyrningstillfällen.”

Du kan läsa drogpolicyn i sin helhet om du klickar på länken här: https://timra.se/download/18.1121855e170fc45394c1b5f/1587048928001/Drogpolicy.pdf

När ni bokar på hemsidan skickas en förfrågan till oss. I normala fall, får du en bekräftelse samt faktura inom 12 timmar efter bokning. Ibland kan det dröja något längre.

Bokar ni över natten, krävs 2 bokningar!

Vi föredrar att ni bokar här på webben, men skulle ni mot förmodan få problem, ring oss på 060 – 17 17 00 så hjälper vi till.

För att boka Timmerstugan, kontakta oss per mail info@logdo.se

Välkommen till Löjden!

SearchSort by
Ascending Descending
  • List view


Search


Sort by
Ascending Descending
  • List view