Boka Lokal


Välkommen till Lögdö Bruk, sedan den 1/1 2015, är det vi, Lögdö Bruk Intresseförening, som har hand om uthyrning av lokalerna här. Vi har förhoppningen att detta ska leda till att fler väljer att använda sig av lokalerna på bruket. Föreningens ambition är såklart att ni ska vara nöjd med Ert besök hos oss. Är det något som ni tycker att vi har misslyckats med, eller tycker att vi kan förbättra, vill vi gärna veta detta. (kom ihåg att vi som jobbar med bruket, gör detta på våran fritid, vilket innebär att vi ibland kan vara lite svårare att få tag på).

Det finns Wi-fi i Rättargården, som ingår i hyran, instruktioner finns på plats.

När ni är färdiga med lokalerna vid överenskommen tid, ber vi er städa lokalerna så som ni själva skulle vilja hitta de när ni kom. Om alla hjälps åt, så blir det trivsamt att vistas i lokalerna på Lögdö Bruk. Anser vi att lokalerna EJ är ordentligt städat, så förbehåller vi oss rätten till att ta ut en avgift på minst 1 000kr.

En liten checklista för att hjälpa er.
 Är diskmaskinen urplockad?
 Sopor tömda?
 Golv torkade / dammsugna?
 Möbler återställda?
 Dörrarna låsta?
 Kolla gärna en extra gång att nödutgången i Rättargården är låst! Den låses med en särskild nyckel.

Då lokalerna ägs och förvaltas av Timrå kommun, hänvisar vi till kommunens alkoholpolicy.

Uthyrning till personer som är under 25år – tillåts ej.

Vi föredrar att ni bokar här på webben, men skulle ni mot förmodan få problem, ring oss på 060-171700 så hjälper vi såklart till.

När ni bokar ”online”, så skickas en förfrågan till oss på bruket. I normala fall, får du en bekräftelse samt faktura inom 12 timmar av bokning. Ibland kan det dröja något längre.

Välkommen till Löjden!

SearchSort by
Ascending Descending
  • List view


Search


Sort by
Ascending Descending
  • List view